Υποψήφιος για άνδρας της χρονιάς από περιοδικό ο διευθυντής του ΚΥ Αρεόπολης

Συγκαταλέγει τον Αν. Μαριόλη ανάμεσα σε Αντετοκούνμπο, Τσιτσιπά και Μητσοτάκη

 

Συγκαταλέγει τον Αν. Μαριόλη ανάμεσα σε Αντετοκούνμπο, Τσιτσιπά και Μητσοτάκη

Ιδιαίτερη τιμή για τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης Δρ. Ανάργυρο Δ. Μαριόλη, τη Μάνη και τη Λακωνία, αποτελεί η απόφαση του ανδρικού περιοδικού «Menshouse» να τον συμπεριλάβει σε ηλεκτρονική ψηφοφορία ανάμεσα σε επτά άλλα πρόσωπα για την ανάδειξη του Άνδρα που ξεχώρισε το 2019! Η ένταξη του βραβευμένου ιατρού στη συγκεκριμένη διαδικασία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστεί κανείς ότι μεταξύ των επιλογών είναι ονόματα όπως ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κ.α..

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαριόλης, που έχει στο ενεργητικό του πλούσιο έργο και προσφορά στην περιοχή της Μάνης, ανακηρύχθηκε ως καλύτερος Οικογενειακός Γιατρός της Ευρώπης για το 2019 από τον έγκριτο οργανισμό «WONCA Europe».

Γράφει συγκεκριμένα το Menshouse για τον Αν. Μαριόλη: «”Ο ήρωας της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ελλάδα”, “Το πρότυπο Γενικής Ιατρικής”, “Ο Σαμαρείτης της Σπάρτης”, είναι ενδεικτικά κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που περιγράφουν δημοσιογράφοι, ασθενείς και μέλη της κοινότητας τον διευθυντή του κέντρου Υγείας Αρεόπολης, Ανάργυρο Μαριόλη.

Για έναν λειτουργό με όλη τη σημασία της λέξης, που δεν γνωρίζει τι σημαίνει άδεια για ξεκούραση, που δεν εγκαταλείπει ποτέ το κέντρο Υγείας και που οδηγεί ακόμα και ασθενοφόρο όταν υπάρχει ανάγκη, η βράβευση του ως καλύτερος Οικογενειακός Γιατρός της Ευρώπης για το 2019 από τον έγκριτο οργανισμό WONCA Europe, είναι μάλλον το τελευταίο… παράσημο που επιζητούσε».

Πέρα από τον Αν. Μαριόλη, οι υπόλοιπες επιλογές του Menshouse για Άνδρας της Χρονιάς είναι: Γιάννης Αντετοκούνμπο, Στέφανος Τσιτσιπάς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Δημήτρης Ιτούδης, Κωνσταντίνος Κουμένης (ογκολόγος), Γιώργος Λάνθιμος (σκηνοθέτης) και Σταύρος Τομπρής (στοματικός και γναθοπροσωπικός χειρουργός).

Χρήστος Πετρούλιας
Λακωνικός Τύπος