45 υποτροφίες των 1000 ευρώ έδωσε η Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Διανύοντας την ευφρόσυνη και εορταστική περίοδο του αγίου Δωδεκαημέρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός επέδωσε 45 υποτροφίες, αξίας εκάστης 1000 €, σε ισαρίθμους φοιτητές και φοιτήτριες της εκκλησιαστικής του επαρχίας, που σπουδάζουν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας

 

Διανύοντας την ευφρόσυνη και εορταστική περίοδο του αγίου Δωδεκαημέρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός επέδωσε 45 υποτροφίες, αξίας εκάστης 1000 €, σε ισαρίθμους φοιτητές και φοιτήτριες της εκκλησιαστικής του επαρχίας, που σπουδάζουν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Η συνάντηση του Επισκόπου με τους υποτρόφους πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της 3ης του μηνός Ιανουαρίου ε.ε. στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου.

Καταρχάς ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Βασιλόπιτα και στη συνέχεια με στοργή και αγάπη μίλησε στους νέους και τις νέες, τους παρεκάλεσε να αξιοποιήσουν το χρόνο των σπουδών τους για να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια, τους συνέστησε να προσέχουν από κακές συναναστροφές και τέλος τους ευχήθηκε πρόοδο και επιτυχία.

Μετά την διανομή των επιταγών ακολουθούσε μικρή δεξίωση.

Η Γνώμη της Θράκης