Πρωτοφανές επεισόδιο σε παραλία της Αλεξανδρούπολης για οπαδικά

Κι όμως … Η κατάντια της κοινωνίας και δη του αθλητισμού μας, τελειωμό δεν έχουν … Η Αλεξανδρούπολη ξαναγίνεται θέμα, που λαμβάνει πανελλαδικές διαστάσεις, για αρνητικό λόγο

 

Κι όμως … Η κατάντια της κοινωνίας και δη του αθλητισμού μας, τελειωμό δεν έχουν … Η Αλεξανδρούπολη ξαναγίνεται θέμα, που λαμβάνει πανελλαδικές διαστάσεις, για αρνητικό λόγο

Το απόγευμα της Κυριακής σε παραλία πολύ κοντά στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, λίγο μετά το οργανωμένο κάμπινγκ του Δήμου, ομάδα νεαρών συνεπλάκη άγρια με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί και προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μια ακτή που συγκεντρώνονται μικροί – μεγάλοι, οικογένειες με παιδιά, περί τους δέκα νεαρούς ξεκίνησαν καυγά για οπαδικούς λόγους. Η συμπλοκή αποδείχτηκε αιματηρή και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να διαλύσει το πρωτοφανές σκηνικό. Μάλιστα, κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τραυματίες, ενώ υπήρξαν και προσαγωγές ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του reportal.gr , «αποτέλεσμα της συμπλοκής των δύο ομάδων που αποτελούνταν κατά κύριο λόγο από νεαρούς ήταν να τραυματιστεί ένας εξ αυτών και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ασφαλείς πληροφορίες του «R» αναφέρουν οτι οι ομάδες των νεαρών είχαν «διαφορές» αθλητικού τύπου και αν και υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι λεπτομέρειες, δεν θα υπεισέλθουμε σε αυτές επειδή αυτό που πρέπει να καταδικαστεί είναι η λανθάνουσα συμπεριφορά και όχι ο αθλητισμός, τα αθλήματα οι ομάδες και οι φίλαθλοι.

Στόχος είναι να καταδικαστούν οι λανθάνουσες συμπεριφορές που δεν χαρακτηρίζουν το φίλαθλο κοινό της Αλεξανδρούπολης συνολικά, αλλά εντοπίζονται μεμονωμένα και σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως η συγκεκριμένη) φτάνουν στην υπερβολή».

Γ.Π.
Η Γνώμη της Θράκης