Η Κομοτηνή υποδέχθηκε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας (εικόνες και βίντεο)

Κατέθεσε στεφάνι στο παλιό ηρώο της Κομοτηνής

 

Κατέθεσε στεφάνι στο παλιό ηρώο της Κομοτηνής

Τις επισκέψεις της στην Κομοτηνή ξεκίνησε από το πρωί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η επίσκεψή της στην Κομοτηνή γίνεται στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας της στη Θράκη.

Η περιοδεία ξεκίνησε χθες από την Ξάνθη, με πολλές επισκέψεις. Από εκεί δήλωσε πως είναι «εθνική προτεραιότητα στο σχέδιο ανάπτυξης της χώρας να περιλαμβάνεται ειδικό κεφάλαιο για τη Θράκη». (Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της παρουσίας της στην Ξάνθη εδώ).

Το σημερινό της πρόγραμμα στην Κομοτηνή ξεκίνησε στο πάρκο Περιφέρειας. Εκεί, στο παλιό ηρώο κατέθεσε στεφάνι αφιερωμένο στα 100 χρόνια Ελεύθερης Κομοτηνής. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Κομοτηνής την υποδέχθηκε στην ιστορική κι ανακαινισμένη Τσανάκλειο που για πρώτη φορά άνοιξε τις πόρτες της. Όλες οι επισκέψεις της γίνονται σε αυστηρό «κλοιό» ασφάλειας.

Οι επαφές της συνεχίζονται αυτή την ώρα με κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, συνεχίζονται μετά με περίπατο στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Κατόπιν, έχει προγραμματισμένη συνάντηση με το πρυτανικό συμβούλιο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμά της εδώ.

Δείτε εικόνες και βίντεο στην εφημερίδα Χρόνος Κομοτηνής