Μόλις 16 μήνες από τα εγκαίνια του λιμανιού της Ερείκουσας και ήδη πέφτει! (εικόνες)

Μόνο θυμό μπορεί να σου προκαλέσει η εικόνα του λιμανιού της Ερείκουσας και ο εμπαιγμός των πολιτών. Όλων των πολιτών όχι μόνο της Ερείκουσας.

 

Μόνο θυμό μπορεί να σου προκαλέσει η εικόνα του λιμανιού της Ερείκουσας και ο εμπαιγμός των πολιτών. Όλων των πολιτών όχι μόνο της Ερείκουσας.

Ήταν 10 Ιουνίου 2018 όταν έφταναν στην Ερέικουσα οι τότε γ.γ. Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας Χρήστος Λαμπρίδης, Αρχηγος του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Π.Ν. Νικόλαος Τσούνης, Αρχηγος του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτιος Ράπτης και ο τότε Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτος. Μάλιστα είχαν παραβρεθεί μεταξύ άλλων η πρώην αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, ο πρώην Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος, οι βουλευτές εκείνης της περιόδου του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη και Κώστας Παυλίδης, ο πρώην Πρόεδρος του ΟΛΚΕ Σπύρος Στεφανίδης, οι πρώην αντιδήμαρχοι Διαποντίων Ανδρέας Γουλής, Νόνη Μάστορα και Θεόδωρος Λουκανάρης κ.α. Και όλα αυτά, για να εγκαινιάσουν την επέκταση του Λιμανιού της Ερείκουσας. Και γιατί όλα αυτά σήμερα;

Λόγω των ντροπιαστικών φωτογραφιών που ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην αυτοδοικητικός Δημήτρης Πουλιέζος, με την σοβαρή καθίζηση τμηματος του λιμανιού. Του έργου δηλαδή που ξεκίνησε το 2016, ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι του 2018 και που η κατασκευή του στοίχισε 4 εκατομμύρια στους Έλληνες πολίτες, αφού χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων με συγχρηματοδότηση από την ΕΕ/ Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης – ΕΤΠΑ και Εθνικούς Πόρους. Αυτό ακριβώς είναι το έργο που παραδόθηκε προς χρήση!

Δείτε εικόνες στην εφημερίδα Η Κέρκυρα Σήμερα