Τον τσάκωσε ο παπάς την ώρα που άνοιγε το παγκάρι!

Τακτικές … επισκέψεις σε διάφορα παρεκκλήσια της Ιαλυσού έκανε το τελευταίο διάστημα 44χρονος, όχι για να προσευχηθεί, αλλά για να αδειάσει τα παγκάρια!

 

Τακτικές … επισκέψεις σε διάφορα παρεκκλήσια της Ιαλυσού έκανε το τελευταίο διάστημα 44χρονος, όχι για να προσευχηθεί, αλλά για να αδειάσει τα παγκάρια!

Ο 44χρονος εντοπίστηκε προχθές το μεσημέρι από τον Ιερέα της περιοχής, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και συνέλαβε το δράστη!

Όπως διαπιστώθηκε, συνολικά επτά φορές διέπραξε ο 44χρονος το ίδιο αδίκημα ενώ άγνωστο παραμένει το συνολικό χρηματικό ποσό που αποκόμισε.

Πιο συγκεκριμένα, προχθές λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ο 44χρονος μετέβη και πάλι στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου στην Ιαλυσό και παραβίασε για ακόμα μία φορά το παγκάρι. Όμως για κακή του τύχη στο σημείο βρέθηκε και ο ιερέας της Ιαλυσού ο οποίος είχε αντιληφθεί ότι το τελευταίο διάστημα κάποιος αφαιρούσε τα χρήματα. Ο 44χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Τμήματος Ιαλυσού που κλήθηκαν και έσπευσαν εκεί.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε το χρηματικό ποσό των περίπου επτά ευρώ που είχε αφαιρέσει, και αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στον υπεύθυνο του Ναού.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε εξιχνιάστηκαν, επιπλέον έξι παραβιάσεις παγκαριών και αφαίρεσης αντικειμένων από χώρους Ιερών Ναών, τις οποίες διέπραξε ο 44χρονος κατά το τελευταίο δίμηνο.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς διέρρηξε άλλες τρεις φορές (εκτός από αυτήν που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω) το παγκάρι από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, δύο φορές την εκκλησία του Ταξιάρχη και μία φορά την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου ο οποίος και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο αυτόφωρο.

Η Ροδιακή