Τηλεφωνική υποστήριξη από ψυχολόγο εγκαινιάζει ο Δήμος Ορεστιάδας

Έκτακτες προσλήψεις φέρνει ο κορωνοϊός και οι δωρεές που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα ο Δήμος

 

Έκτακτες προσλήψεις φέρνει ο κορωνοϊός και οι δωρεές που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα ο Δήμος

Την έγκριση πρόσληψης προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, συνολικά έξι ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ορεστιάδας, λόγω του άμεσου κίνδυνου εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, αποφάσισε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή στις 7/4.

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/07.

Όπως επισημάνθηκε, οι προσλήψεις είναι απαραίτητες στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, προκειμένου ο Δήμος Ορεστιάδας να ανταποκριθεί στις ανάγκες για την αντιμετώπιση του άμεσου κίνδυνου εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Οι προσλήψεις αφορούν 1 ψυχολόγο, για τηλεφωνική υποστήριξη των δημοτών, δυο οδηγούς απορριμματοφόρων Γ Κατηγορίας και τρία άτομα για την συνδρομή στην προετοιμασία διανομών ΤΕΒΑ και την διαχείριση των δωρεών.

Προσόντα ανά ειδικότητα

ΠΕ Ψυχολόγων

Α) Πτυχίο ή δίπλωμα ψυχολογίας ή φιλοσοφίας παιδαγωγικής και ψυχολογίας, με ειδίκευση στην ψυχολογία ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα ελληνικού ανοικτού πανεπιστήμιου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή προγραμμάτων σπουδών επιλογής ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, και β) άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου ή βεβαίωση ότι πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις για την άσκηση του επαγγέλματος του ψυχολόγου.

ΔΕ Οδηγών απορριματοφόρων Γ’ Κατηγορίας

Α) Άδεια οδήγησης αυτοκίνητου Γ’ ή C κατηγορίας (π.δ. 51/2012) και β) οποιοσδήποτε απολυτήριος τίτλος σχολικής μονάδας δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας ή απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (απολυτήριο τριτάξιου γυμνασίου) ή για υποψήφιους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο δημοτικού σχολείου) ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος εργαστήριων ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής η άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής και αντίστοιχη εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών, μετά την απόκτηση της παραπάνω αδείας οδήγησης αυτοκίνητου και γ) πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας (ΠΕΙ). Δ) Κάρτα ψηφιακού ταχογράφου οδηγού.

ΔΕ Γενικών καθηκόντων

Οποιοδήποτε πτυχίο η δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβαθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Κική Ηπειρώτου
Η Γνώμη της Θράκης