Ηράκλειο: Επεισόδια στην πλατεία Ελευθερίας για τους… μετανάστες

Επεισόδια από τα οποία θα μπορούσαν να υπάρξουν τραυματισμοί σημειώθηκαν χθες στο κέντρο του Ηρακλείου όταν άτομα ενάντια στην ενδεχόμενη μεταφορά μεταναστών από τη Λιβύη στην Κρήτη επιτέθηκαν σε συγκεντρωμένους νεαρούς που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας

 

Επεισόδια από τα οποία θα μπορούσαν να υπάρξουν τραυματισμοί σημειώθηκαν χθες στο κέντρο του Ηρακλείου όταν άτομα ενάντια στην ενδεχόμενη μεταφορά μεταναστών από τη Λιβύη στην Κρήτη επιτέθηκαν σε συγκεντρωμένους νεαρούς που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας.

Σύμφωνα με άτομα που συμμετείχαν στην αντιφασιστική δράση, εκατοντάδες άτομα τους περικύκλωσαν και επιχείρησαν να τους επιτεθούν, ενώ έκαναν και χρήση αλυσοπρίονου!

Ευτυχώς το επεισόδιο δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις ενώ έγινε και ρίψη χημικών από την Αστυνομία με αποτέλεσμα μια κοπέλα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Στην πλατεία Ελευθερίας έμειναν τελικώς εκατοντάδες άτομα που ήθελαν να διαλύσουν την αντιφασιστική συγκέντρωση, πολλοί εκ των οποίων λέγεται ότι είχαν έρθει από άλλους νομούς της Κρήτης με λεωφορεία, ενώ στα χέρια τους κρατούσαν στειλιάρια και ρόπαλα.

Δείτε εικόνες στην εφημερίδα Πατρίς Ηρακλείου