Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023

E Eνημέρωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΠΕ ΣΙΕΠΤ ΕΙΕΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Προς υποψηφίους περιφερειακών και δημοτικών εκλογών


Αθήνα, 30/4/2014


Αξιότιμοι υποψήφιοι,
Ως γνωστό σε κάθε προεκλογική περίοδο παρατηρείται το φαινόμενο επιτήδειων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους. Σε πολλές περιπτώσεις όπως έχει παρατηρηθεί κατά το παρελθόν τα Μέσα αυτά ξεφυτρώνουν κατά την προεκλογική περίοδο και εξαφανίζονται με την λήξη των εκλογών.
Σε κάθε περίπτωση οι επιχειρήσεις αυτές που δεν έχουν καμία σχέση με την τακτική, αντικειμενική και αμερόληπτη ενημέρωση προκαλούν οικονομική αστάθεια στις τοπικές κοινωνίες, ζημιώνοντας επιχειρήσεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που τις υπηρετούν εδώ και χρόνια.
Ως Περιφερειακές Ενώσεις του Τύπου συνιστάμε σε κάθε υποψήφιο να στηρίξει τα έγκριτα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όπως και τις έγκριτες εφημερίδες της περιφέρειας που αναγνωρίζει η Γενικής Γραμματεία Ενημέρωσης-Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας.
Για την διαφύλαξη των έγκριτων Μέσων από τέτοιου είδους φαινόμενα οι Ενώσεις μας θα αναγκαστούν να προβούν σε έρευνα και καταγγελία για την μη νόμιμη έκδοση παραστατικών από επιχειρήσεις «μαϊμού», όπως παραδείγματος χάρη διάφορα blogspot και άλλα, κατ’ εντολή των έγκριτων μελών μας.
Τέλος, θεωρούμε ότι ο κάθε υποψήφιος καταβάλει τον έντιμο προεκλογικό του αγώνα, σύμφωνα με τους νόμους του κράτους, χωρίς φυσικά να εμπλέκεται σε παρατυπίες ή παράνομες πράξεις, όπως αυτή της διακίνησης μαύρου χρήματος.
Επιθυμούμε σε αυτό το σημείο να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία, με έναν καλό και έντιμο αγώνα.

Οι Ενώσεις του Περιφερειακού Τύπου


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΗΜΕΡ. ΠΕΡΙΦ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΒΔΟΜ. ΕΠΑΡΧ. ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΑΡΧ. ΤΥΠΟΥ
Σ.Η.Π.Ε. Σ.Ι.Ε.Π.Τ. Ε.Ι.Ε.Τ.