Δελτίο Τύπου: Ημερίδα για το επιδοτούμενο πρόγραμμα εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, στα Ιωάννινα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 27/8/2019

«Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα  σε τομείς της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, του management και της διαχείρισης ιστοσελίδων»

Ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών εφημερίδων-ΣΗΠΕ, ως δικαιούχος  του έργου με τίτλο  «Ολοκληρωμένο σχέδιο παρέμβασης  του ΣΗΠΕ  για την προσαρμογή εργαζομένων στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις μέσω καινοτόμων δράσεων κατάρτισης και πιστοποίησης επίκαιρων γνώσεων και δεξιοτήτων» το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία 2014-2020», πρόκειται να πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα για την κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα  σε τομείς της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, του management και της διαχείρισης ιστοσελίδων.

Το πρόγραμμα αφορά σε  εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, ανεξαρτήτως κλάδου απασχόλησης, που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τα προσόντα και τις ψηφιακές τους δεξιότητες  και  να ενδυναμώσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας.

  • 800 εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα
  • Κατάρτιση 120 ωρών και πιστοποίηση
  • 600,00€ εκπαιδευτικό επίδομα

Προγράμματα Κατάρτισης

  1. «Ειδικός Δημοσιογραφίας Δεδομένων»
  2. «Ειδικός Ψηφιακής Αφήγησης στα Νέα Μέσα Επικοινωνίας»
  3. «Μάνατζερ ενημερωτικών - πολιτιστικών και ψυχαγωγικών ιστοσελίδων»:
  • «Ειδικός Social Media Marketing»
  • «Ειδικός χρηματοοικονομικής διαχείρισης»
  • «Ειδικός διαχείρισης ιστοσελίδας»

Η ανοικτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 31 Αυγούστου,  στα Ιωάννινα: Πολιτιστικός Πολυχώρος  ‘Δημ. Χατζής’ – Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, Ακτή Μιαούλη και Μετσόβου

Ώρα έναρξης 11:00πμ

Για πληροφορίες:

Κα  Γεωργία Χαρόβα, 210/8254399

Σισίνη 31, Αθήνα, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://www.edu.regionalpress.gr

Ευρωπαϊκή Ένωση

Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

     

 

*Με την παράκληση της δημοσίευσης, μετάδοσης, ανάρτησης   

 

Η Πράξη με τίτλο «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων για την προσαρμογή εργαζομένων στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις μέσω καινοτόμων δράσεων κατάρτισης και πιστοποίησης επίκαιρων γνώσεων και δεξιοτήτων» έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Φορέας χρηματοδότησης είναι το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.