Συζήτηση για την Αξιοπιστία και την Ανάπτυξη των ΜΜΕ - Με συνδιοργάνωση και συμμετοχή του ΣΗΠΕ (vid)

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πολλών ανθρώπων του περιφερειακού τύπου (εκδοτών, δημοσιογράφων, διοικητικών στελεχών, τεχνικών), εκπροσώπων φορέων και πολλών πολιτών, διεξήχθη η Συνεδρία με τίτλο «Αξιοπιστία και Ανάπτυξη στα ΜΜΕ» που ήταν ενταγμένη στο 12ο Αναπτυξιακό Συνέδριο – RGC που οργάνωσε την Πέμπτη 30/5 η εφημερίδα – μέλος του ΣΗΠΕ "Πελοπόννησος".

Ημερίδα «Λάρισα, πόλη στο μέλλον» από την "Ελευθερία"

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», ο Δήμος Λαρισαίων και η ΔΕΥΑΛ διοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Λάρισα, πόλη στο μέλλον» το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024, στις 11 π.μ. στο ξενοδοχείο Divani στη Λάρισα, παρουσία του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα, της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη και της υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττας Μακρή.

Regional Growth Conference για 12η χρονιά από την εφημερίδα "Πελοπόννησος"

Για 12η χρονιά διοργανώνεται στην Πάτρα από την Πέμπτη 30 Μαΐου έως το Σάββατο 1η Ιουνίου το Regional Growth Conference 2024 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.