Η "Πελοπόννησος" διοργανώνει για 10η χρονιά τα "Πρόσωπα της Χρονιάς"

Τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» διοργανώνει το Σάββατο 13 Ιανουαρίου για 10η χρονιά η εφημερίδα "Πελοπόννησος".

Η φετινή Τελετή Βράβευσης θα λάβει χώρα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών και θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ.

Στη σελίδα της διοργάνωσης μεταξύ άλλων σημειώνεται: 

"Τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» αποτελούν μια πρωτοβουλία του δημοσιογραφικού οργανισμού της"Πελοπόννησος" η οποία ξεκίνησε το 2014. Ήταν η πρώτη χρονιά που ζητήσαμε από τους συμπολίτες μας να προτείνουν πρόσωπα που τη χρονιά που πέρασε έκαναν ένα επίτευγμα το οποίο δίνει το καλό παράδειγμα σε όλους μας.

Με τα χρόνια, η συγκεκριμένη δράση δημιούργησε ένα ιδιαίτερο πεδίο επικοινωνίας της κοινωνίας, καθώς δόθηκε η ευκαιρία δημοσιοποίησης του έργου συμπολιτών μας στο ευρύ κοινό και πλέον τα «Πρόσωπα της Χρονιάς» αποτελούν έναν σημαντικό θεσμό που αφορά όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Ο θεσμός κορυφώνεται σε μια επιβλητική εκδήλωση που πραγματοποιείται στις αρχές του χρόνου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Μια λαμπρή τελετή βράβευσης, με μεγάλη συμμετοχή κοινού, παρουσιάσεις υποψηφιοτήτων, καλλιτεχνικό μέρος και πολλή συγκίνηση.

Αυτή η βραδιά, που καταφέρνει να συγκεντρώσει την «ενέργεια» της περιοχής, πάντα μας εκπλήσσει ευχάριστα και μας κάνει πραγματικά περήφανους για όλους όσους συμμετέχουν με τις υποψηφιότητές τους".

Περισσότερα για τον θεσμό και τη φετινή διοργάνωση στο prosopaxronias.gr