ΔΣ 26 11 2012

Αθήνα, 26/11/2012

Αποφάσεις συνεδρίασης διοικητικού συμβουλίου
Αθήνα, 26/11/2012

Παρόντες κος Αθανασίου, κος Χαλκιαδάκης, κος Μυκωνιάτης, κος Χουτζούμης

- Αποφασίστηκε η έγκριση τρεχόντων δαπανών Νοεμβρίου ύψους 1,717,30 ευρώ και 1.000 ευρώ έναντι αμοιβής για Βαγγέλη Παπαχρήστο.
- Να μην ζητηθεί ποσοστό από τα μέλη 10% για την διαφήμιση του προγράμματος υπουργείου Παιδείας.
- Δεν εγκρίνει την είσοδο της εφημερίδας «Ενημέρωση» Γρεβενών ως επίσημου μέλους. Λόγω ότι δεν πληρούνται οι προδιαγραφές όπως τις ορίζει ο ΣΗΠΕ.
- Να αποσταλεί επιστολή για την νέα συνεργασία της Δικηγόρου Κ. Δαχτάρη.
- Να αποσταλεί επιστολή στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Ασκούνη με τα ποσά που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη για τις οφειλές μέχρι το 2012 και κείμενο με τις θέσεις του ΣΗΠΕ στον τρόπο πληρωμής των δημοσιεύσεων από τους δήμους.
- Αποφασίστηκε να γίνει στις 8 Δεκεμβρίου η τις 15 Δεκεμβρίου ανοιχτή συζήτηση με θέμα την υπάρχουσα κατάσταση στον περιφερειακό τύπο και τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων. Την ανοιχτή συζήτηση θα οργανώσει το ΙΕΤ στην Αθήνα με καλεσμένους όλες τις περιφερειακές εφημερίδες ως επιχειρήσεις της χώρας, εργαζομένους, και φορείς της επίσημης πολιτείας.
Η ανοιχτή συνάντηση δεν θα έχει δεσμευτικό χαρακτήρα σε αποφάσεις αλλά θα είναι οι απελευθερωμένες απόψεις από συνδικαλιστικές οργανώσεις και θα αποτελέσουν σημαντικό υλικό επεξεργασίας για τους συνδικαλιστικούς φορείς.

Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος Ε. Αθανασίου Ο αντιπρόεδρος, Μ. Χαλκιαδάκης

Ο ταμίας, Α. Μυκωνιάτης Ο κοσμήτωρ Χ. Χουτζούμης