Ενημέρωση για την καταβολή εκπαιδευτικών επιδομάτων της Πράξης «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης Σ.Η.Π.Ε. για την προσαρμογή εργαζομένων στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις μέσω καινοτόμων δράσεων κατάρτισης και πιστοποίησης επίκαιρων γνώσεων και δεξιοτήτων"

Αγαπητοί ωφελούμενοι του προγράμματος,

 Για την καταβολή του εκπαιδευτικού επιδόματος λόγω της συμμετοχής σας στην Πράξη «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης Συνδέσμου Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων για την προσαρμογή εργαζομένων στις νέες αναπτυξιακές απαιτήσεις μέσω καινοτόμων δράσεων κατάρτισης και πιστοποίησης επίκαιρων γνώσεων και δεξιοτήτων», επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Για να γίνει η αποπληρωμή του εκπαιδευτικού επιδόματος, προηγούνται διαδικασίες οι οποίες είναι χρονοβόρες και επηρεάζονται σε σημαντικό βαθμό από τους περιορισμούς στις Υπηρεσίες λόγω πανδημίας.

Σύμφωνα με τις πλέον πρόσφατες εκτιμήσεις για την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών, η εκταμίευση του επιδόματος στους λογαριασμούς σας προβλέπεται να πραγματοποιηθεί από τον Σύνδεσμο Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων εντός του Ιανουαρίου 2021.

Αναγνωρίζοντας την πίεση της ανάγκης και τις υποχρεώσεις μας, επιθυμούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι προσπαθούμε να υπερκεράσουμε δυσκολίες για να ανταποκριθούμε συντομότερα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας

Είμαστε στην διάθεση σας

Με εκτίμηση

Η Ομάδα έργου του προγράμματος κατάρτισης, ΣΗΠΕ

 

espa