Συνάντηση του Δ.Σ. του ΣΗΠΕ με τον Πρόεδρο της Βουλής

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα είχε σήμερα Τετάρτη 24/1, στο κτίριο του Κοινοβουλίου, αντιπροσωπεία του ΣΗΠΕ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γ. Μιχαλόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Δ. Πλεμμένο, τον Γενικό Γραμματέα Γ. Κουτσολιόντο και τον Νομικό Σύμβουλο Τρ. Δάρα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η προετοιμασία της εκδήλωσης που πρόκειται να διοργανώσει το επόμενο διάστημα ο ΣΗΠΕ με προσκεκλημένους όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων των Περιφερειών όπου δραστηριοποιούνται οι εφημερίδες – μέλη του Συνδέσμου, με σκοπό την ενημέρωσή τους για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο και την ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη δυνατή προώθηση και επίλυσή τους.

Ο Πρόεδρος υποσχέθηκε να συνδράμει στην επιτυχία της εκδήλωσης στην οποία φυσικά προσκλήθηκε να παραστεί και να απευθύνει χαιρετισμό.

Με την ευκαιρία της συνάντησης η αντιπροσωπεία του ΣΗΠΕ ενημέρωσε τον Πρόεδρο για τις εξελίξεις γύρω από τα οξυμμένα και επείγοντα προβλήματα του περιφερειακού τύπου, το οποία και ο ίδιος ως βουλευτής Περιφέρειας γνωρίζει καλά και από πρώτο χέρι. Ο κ. Τασούλας δήλωσε ότι θα σταθεί το πλευρό του Συνδέσμου και θα βοηθήσει, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων και των καθηκόντων του, για την αντιμετώπισή τους.