Περιφερειακή Συνάντηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας - Ο ΣΗΠΕ συναντά τα μέλη του!

Συνεχίζεται με επιτυχία το πρόγραμμα των συναντήσεων της Διοίκησης του ΣΗΠΕ με τα μέλη του Συνδέσμου σε περιφερειακή βάση.

Έτσι μετά την Ξάνθη, τα Ιωάννινα και την Πάτρα, σειρά πήρε ο Βόλος όπου το Σάββατο 25/5 πραγματοποιήθηκε η Περιφερειακή Συνάντηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας στην οποία πήραν μέλος τα μέλη του Συνδέσμου των δύο αυτών Περιφερειών.

Παραβρέθηκαν οι Γιώργος Αλεξίου (ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ), Βασίλης Τσαρουχάς (ΠΡΩΪΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), Δημήτρης Καρεκλίδης (ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΒΟΛΟΥ), Γιώργος Πώποτας (ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΒΟΛΟΥ), Σπύρος Ρίζος (ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ) και φυσικά ο Πρόεδρος του ΣΗΠΕ Γιώργος Μιχαλόπουλος (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ).

Από τη Διοίκηση του ΣΗΠΕ πήραν μέρος εκτός του Προέδρου, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Πλεμμένος, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Κουτσολιόντος και ο Σύμβουλος του ΣΗΠΕ Τρύφωνας Δάρας.

Τα μέλη της Διοίκησης ενημέρωσαν αναλυτικά τα μέλη για όλα τα τρέχοντα θεσμικά, οικονομικά και οργανωτικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο και το Σύνδεσμο και ακολούθησε μακρά συζήτηση κατά την οποία τα μέλη υπέβαλλαν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις τις οποίες το ΔΣ θα εξετάσει και θα προσπαθήσει να υλοποιήσει το επόμενο διάστημα.