Γιώργος Ξηραδάκης στο Ράδιο ΕΝΑ Βόλου: Όλοι ενωμένοι για την ανάπτυξη του τόπου (ηχητικό)

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής από τη Μαγνησία μιλά για το λιμάνι του Βόλου και το αμερικανικό ενδιαφέρον

 

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής από τη Μαγνησία μιλά για το λιμάνι του Βόλου και το αμερικανικό ενδιαφέρον

Το έντονο αμερικανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στο λιμάνι του Βόλου και όχι μόνο, αλλά και τη χθεσινή συνάντηση του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα με τους γαλάζιους βουλευτές και του Μαγνησιώτες γενικούς Γραμματείς σχολίασε μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ 102,5 και στον Γιώργο Καρεκλιδη, ο διευθύνων σύμβουλος της Χrtc Business Consultants κ. Γιώργος Ξηραδάκης. Μάλιστα ο κ. Ξηραδάκης ήταν εκείνος που οργάνωσε αυτή τη συνάντηση και υποστήριξε πως όλοι πρέπει να βοηθήσουν ώστε να αναπτυχθεί ο τόπος.

Ανέφερε ότι η συζήτηση με τον Αμερικανό Πρέσβη κινήθηκε γύρω από το λιμάνι, την ιδιωτικοποίησή του, που προωθεί η κυβέρνηση, αλλά και το επενδυτικό ενδιαφέρον από αμερικανικές εταιρείες, ενώ σημείωσε πως σ΄αυτή την προσπάθεια εξωστρέφειας του Βόλου χρειάζονται όλες οι δυνάμεις. Εξήρε την παρουσία όλων, των βουλευτών και των γραμματέων της Κυβέρνηση, επισημαίνοντας πως είναι όλοι ενωμένοι για την ανάπτυξη του Βόλου και της Μαγνησίας εν γένει.

Βέβαια, υπογράμμισε πως οι βουλευτές έχουν ήδη χτυπήσει πόρτες κι εκείνος ακολουθεί αυτούς κι όχι το αντίστροφο, ενώ είπε πως ο ωχαδερφισμός έχει καταστρέψει την κοινωνία και χαρακτήρισε …γκαντέμηδες και κακοπροαίρετους όσους αντιτίθενται στην ανάπτυξη του τόπου.

Όλη η συνέντευξη του κ. Ξηραδάκη στο Ράδιο ΕΝΑ, στην εφημερίδα Μαγνησία