Ξενοδόχοι: Δεν υπάρχουν ακυρώσεις στη Μαγνησία

Αλλά έχει σταματήσει το ενδιαφέρον για νέες κρατήσεις

 

Αλλά έχει σταματήσει το ενδιαφέρον για νέες κρατήσεις

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ακυρώσεις στη Μαγνησία για το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας τόνισε στο «Ράδιο Ένα 102,5» ο Γιώργος Ζαφείρης πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, που συνέστησε ψυχραιμία, ενώ τόνισε ότι η ακύρωση των μεγάλων καρναβαλικών εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα θα σημάνει οικονομική καταστροφή για τους επαγγελματίες.

Στη Μαγνησία δεν υπάρχουν ακυρώσεις, φαίνεται ότι ο κόσμος θα κυκλοφορήσει, ίσως βοηθάει και ο καλός καιρός, αλλά έχει σταματήσει το ενδιαφέρον για νέες κρατήσεις και ότι έγινε, έγινε, δήλωσε ο πρόεδρος των ξενοδόχων.

Ο κ. Ζαφείρης είπε ότι πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι χρειάζεται ψυχραιμία, ενώ τόνισε ότι τα αθηναϊκά ΜΜΕ δεν βοηθούν και εκτίμησε ότι θα μπορούσαν να χειριστούν το θέμα αναπαράγοντας τις ανακοινώσεις του υπουργείου και αυτά που συμβαίνουν. Σύμφωνα με τον ίδιο «στο επιχειρείν παίζει ρόλο και ο τρόπος και πρέπει κι εμείς ως Έλληνες να προφυλαχτούμε σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου, αλλά να μπαίνουμε σε σούπερ μάρκετ και να μην αγοράζουμε ιταλικά μακαρόνια, αυτό θα γραφεί στο βιβλίο Guiness»… Ο πρόεδρος των ξενοδόχων, τόνισε ότι οι ματαιώσεις μεγάλων καρναβαλικών εκδηλώσεων ανά την Ελλάδα, θα είναι οικονομική καταστροφή όχι μόνο για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια και άλλους επαγγελματίες.

Ο ίδιος είπε, ότι δεν μπορεί να κρίνει την απόφαση της κυβέρνησης, καθώς μοιάζει σωστή, αλλά αν δεν υπάρξει ψυχραιμία, θα ακολουθήσει «τσουνάμι» μ’ αυτό το θέμα, γιατί ήδη υπάρχουν δεκάδες ακυρώσεις πτήσεων ανθρώπων που δεν θέλουν να ταξιδέψουν, κάτι που θα έχει αρνητική επίπτωση για τους ξενοδόχους και θα είναι η χαρά των τουριστικών πρακτόρων, που θα αρχίσουν να πιέζουν για χαμηλότερες τιμές, επειδή δεν υπάρχει κίνηση.

Όπως είπε, αυτά θα συμβούν όλα, ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχτεί το θέμα του κοροναϊού.

Μαγνησία