To fake εκστρατευτικό σώμα της Κρήτης ετοιμάζεται για “πόλεμο” με τους μετανάστες - Ζητούν από τους πολιτικούς της Κρήτης να τους πληρώσουν εισιτήρια και διαμονή

Θα ήταν κωμικό αν δεν ήταν τραγικό όμως φαίνεται ότι στη σημερινή Ελλάδα έχουμε ακόμα πολλά να δούμε

 

Θα ήταν κωμικό αν δεν ήταν τραγικό όμως φαίνεται ότι στη σημερινή Ελλάδα έχουμε ακόμα πολλά να δούμε.

Η ψεύτικη σελίδα της 1η ΜΑΛ προχωρά κανονικά στο “ταξιδι στον Έβρο” για την πατρίδα.

Με κείμενο που αναρτώνται τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει παραδοχή ότι δεν πρόκειται για την κανονική σελίδα της 1ης ΜΑΛ και ότι η δράση δε σχετίζεται με τον στρατό αλλά με εθελοντική πρωτοβουλία πολιτών. Μάλιστα γίνεται ξεκάθαρο ότι ούτε θα υπάρχουν όπλα, ούτε θα είναι ένστολοι, ούτε θα συνεργάζονται με τον στρατό ενώ τα έξοδα για τον όποιο εξοπλισμό καλούνται να τον λάβουν αυτοί που θέλουν να συμμετάσχουν.

Όμως αυτό δεν αποτρέπει τον διαχειριστή της σελίδας να μιλά σε άλλο νεότερο κείμενο για πόλεμο απέναντι στους μετανάστες που βρίσκονται σε ηλικίες από 18 μέχρι 50 χρονών (“άντρες του τουφεκιού” τους αποκαλεί ο συγγραφέας) που αποτελούν “ύψιστο κίνδυνο για την εθνική μας ασφάλεια”

Μάλιστα, απευθύνει κάλεσμα στην στρατιωτική ηγεσία για συνεργασία μαζί τους, ενώ ζητά και από τους πολιτικούς της Κρήτης να αναλάβουν το κόστος της μεταφοράς τους στον Έβρο ή στα νησιά, να τους δοθεί στρατιωτικό υλικό από σκηνές, κράνη μέχρι και όπλα και εφόσον τους δοθούν όλα αυτά, διαβεβαιώνει ότι “θα φέρουμε εις πέρας όποια αποστολή μας ανατεθεί”.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αν αρνηθούν τη βοήθεια στους πατριώτες, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

“εμείς με δικά μας έξοδα Θα καλύψουμε όλο το κόστος που θα απαιτηθεί … Και μπορεί να στερήσουμε από τα παιδιά και τις οικογένειές μας κάποια υλικά αγαθά.. Αλλά θα προσπαθήσουμε να τους προσφέρουμε μια πιο ασφαλή πατρίδα… Που αυτό είναι το σημαντικότερο όλων και θα μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια..

Και να είστε σίγουροι κύριοι ότι εμείς δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ…”

Να σημειώσουμε πάντως ότι πολλοί που σχολιάζουν στην σελίδα εκφράζουν τον προβληματισμό τους για το κατά πόσο είναι σοβαρή η συγκεκριμένη προσπάθεια με κάποιους να αναφέρουν ότι δε λαμβάνουν ενημέρωση για το τι πρέπει να κάνουν.

Το ζήτημα βεβαίως είναι τι μπορεί να γίνει αν αυτοί οι άνθρωποι με όσα κουβαλάνε στο μυαλό τους μπλεχτούν σε καταστάσεις δύσκολες και δίχως τις κατάλληλες γνώσεις ή τη συνεργασία των επίσημων αρχών κάνουν κάποιο λάθος που θα έχει κόστος και για τη χώρα μας.

Αυτό επισημαίνει και σχολιαστής:

“…κοιτάξτε μην και κάνετε καμιά τρέλα και πάτε και μπλεχτείτε, πολίτες εσείς, με πραγματικούς στρατιώτες. Δεν είναι μόνον που κινδυνεύετε και οι ίδιοι, αλλά που θα κινδυνέψει και η πατρίδα από τυχόν ανοησία σας. Σε ποιόν θα είστε υπόλογοι, ποια τάξη εξασφαλίζει ότι δεν θα κάνει κάποιος από σας κάτι τραγικό, όπως να σκοτώσει αθώο άνθρωπο. Μπορείτε να οργανωθείτε προς πολύ παραγωγικότερα πράγματα.”

Άλλος σχολιαστής σημειώνει τους έντονους προβληματισμούς του για τη δράση:

Αγαπητε διοργανωτη 1η ΜΟΙΡΑ Αλεξιπτωτιστων (πιθανον ο κ.Μανουσος Τρευλακης ?) θα ηθελα να πω τη γνωμη μου ως φιλος του αειμνηστου κομμαντο ’74 Κωστη Γαλανακη (ειμαι σιγουρος οτι τον θυμαστε) , ως εφεδρος Ανθλγος Μηχανικου και ως πατερας εφ. Αλεξιπτωτιστη που απο τους πρωτους δηλωσε παρων . Η πρωτοβουλια σας , λοιπον, ειναι ευγενικη και πηγαζει απο την Κρητικη λεβεντια που αναμφιβολα εχει παιξει σημαντικο ρολο στην Ελληνικη Ιστορια. ΟΜΩΣ : Δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη οργανωση επι του θεματος….

1) Ως τι θα πατε ? … 2) Με ποια διοικητικη μεριμνα ?

Οπως βλεπω , ζητατε συνεργασια με τη στρατιωτικη ηγεσια… Αυτο επρεπε να προυπαρχει του καλεσματος…. Αν πατε με δικα σας μεσα και εξοδα (δυσβασταχτα για τους περισσοτερους συμμετεχοντες) που θα διαμεινετε , πως θα σητιστειτε και πως θα μετακινειστε στη συνοριακη γραμμη των 220 χλμ ? Και νομιζετε οτι με αυτον τον τροπο θα βοηθησετε ?

Ως εφεδρος Αξκος , σας λεω οτι δεν θα βοηθησετε…

Τα βηματα που πρεπει να κανετε ειναι τα εξης , χωρις αχρηστους ηρωισμους για αποδειξη μεγαλυτερης φιλοπατριας :

1) Εξασφαλιστε απο την πολιτικη και στρατιωτικη ηγεσια την απαραιτητη υλικοτεχνικη υποστηριξη (ιματισμο , τροφοδοσια , μετρα προστασιας , μεταφορα με χρηση C-130 , οχηματα μεταφορας και περιπολιας στο πεδιο , διαμονη ) .

2) Μετα την εξασφαλιση του 1ου βηματος , καντε καλεσμα , αναφεροντας οτι εχουν εξασφαλιστει τα παραπανω…. Ο εθελοντισμος ειναι καλος , οταν υπαρχει οργανωση και οχι οταν ο καθενας νομιζει οτι θα παει εκει και θα αρχισει να δερνει τους λαθρο…..

3) Εαν τελικα πατε εκει , πρεπει να τεθειτε υπο την εποπτια Αξκων των ΕΔ η του στρατου γενικοτερα , για αποφυγη παρατραγουδων και ανεξελεγκτων καταστασεων απο θερμοαιμους…. Τελειωνοντας θα ηθελα να θυμισω οτι με τα γιουργια καναμε θαυματα , αλλα σε αλλες εποχες… Οποτε κρατειστε τον υπερβολικο ενθουσιασμο για τη στιγμη που η πατριδα θα σας (μας) καλεσει επισημα…..

Και για χαρη των παιδιων και των οικογενειων ολων μας , ευχομαι να μην χρειαστει… Αν ομως χρειαστει , να ειστε σιγουρος , οτι ολοι θα μπουμε στη μαχη , ανεξαρτητως ηλικιας και φυλλου. Υπ’οψιν οτι ολα τα παραπανω τα γραφω καλοπροαιρετα και μονο. Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ.

Κάποιος εκ των διοργανωτών απαντά στο σχόλιο και λέει ότι “μιλάμε ξεκάθαρα για συνεργασία με την στρατιωτική διοίκηση”, λες και έχουν λάβει έγκριση από τον στρατό και βρίσκονται ήδη σε συνεργασία.

Σε νέο σχόλιο αναφέρεται ότι:

“Προς το παρον ΔΕΝ υπαρχει συνεργασια , οποιουδηποτε τυπου με τις αρχες. Την ζητατε και σιγουρα τη ζητατε με λαθος τροπο μεσω ΦΒ…. Καντε αιτημα στην 1ηΜΑΛ ωστε να παει στα ανωτερα κλιμακια και ΟΤΑΝ παρετε το ΟΚ καντε καλεσμα… Οσο για τα γιουργια και επειδη παρακολουθω σχεδον ολα τα δημοσιευματα εδω και σε αλλες ομαδες , πολλοι το λενε… δεν ειπα οτι η ομαδα εδω προτρεπει σε κατι τετοιο , αλλα πολλοι νομιζουν οτι κατι τετοιο θα γινει….. Οι εθελοντικες ομαδες που αναφερεις , οντως υπαρχουν .. Τωρα θελεις να πουμε τι υπηρεσιες προσφερουν ? Ευχαριστως… Οι ντοπιοι εθελοντες που ξερουν τον τοπο βοηθανε σε ολους τους τομεις , γιατι αυτο κανουν 12 μηνες το χρονο…. Οι ντοπιοι Εθνοφυλακες κανουν τη δουλεια τους συμφωνα με τις εντολες που εχουν και επισης επιχειρουν 12 μηνες το χρονο…. Εθελοντικη ομαδα που να πηγε απο οπουδηποτε αλλου στην Ελλαδα , ΔΕΝ υπαρχουν και πιθανα η σκοπιμοτητα να επιβαλλει να μην πανε , χωρις εντολες , καθοδηγηση και υποδομη που θα προερχετε απο την επισημη Ελληνικη Πολιτεια…”

Εκ των διοργανωτών έγινε παραδοχή ότι “η οργάνωση πράγματι ήταν πρόχειρη και γι’αυτό την τελευταία στιγμή τρέχουμε για ν τ φτιάξουμε”

Άλλοι πάλι υπό αυτό το πλαίσιο ανοργανωσιάς και δίχως καμία συνεννόηση με επίσημες αρχές, μιλούν για πόλεμο στις πόλεις με μετανάστες σημειώνοντας ότι:

“Στην Ελλαδα ειμαστε δηλωμενοι με αδεια 320.000 κυνηγοι με τα αναλογα οπλα. Επισης αλλοι 150.000 ειναι οι χωρις αδεια. Αμεσα λοιπον ενεργοι πολιτες 20-50 ετων εχουν ενα οπλο στα χερια τους. Θα μου πεις δεν ειναι για μαχη, ναι το ξερω. Αλλα επειδη η τακτικη τους ειναι να σου κανουν οι μουσουλμανοι πολεμο πολης, εκει ειμαστε χρησιμοι πολυ. Η δραση τους στην Συρια, Ιρακ, κλπ ειναι να καταστρεψουν καφαο, κεραιες κινητης να αποκοψουν επικοινωνιες. Μετα να εισβαλουν σε σπιτια με αδυναμο πλυθησμο, ηλικιωμενους και παιδια. Ενω παντα καραδοκουν για να μολυνουν ποσιμο νερο. Δυστυχως ειναι μαθημενοι στον ανταρτοπολεμο και την πουστια. Αν γινει κατι, δεν ειμαστε οργανωμενοι…δεν ξερεις ποσι ειναι, που ειναι αν μενουν σε πολυκατοικιες, πως δρουν ηδη και πως θα δρασουν. Καλο θα ειναι να τα ξεσκονισουν οι κυνηγοι και να παρουν μερικα 5ρια. Αν μας ζητηθει θα ειμαστε μαχιμοι απο οπου μπορουμε.”

Αγώνας της Κρήτης