Αθέτησαν τα μέτρα προστασίας & έστησαν γλέντι αρραβώνα - Συλλήψεις στον Βόλο

Τρείς οι συλλήψεις μέχρι στιγμής στο Βόλο

 

Τρείς οι συλλήψεις μέχρι στιγμής στο Βόλο

Έγραψαν… στα παλιά τους παπούτσια τις αυστηρές προειδοποιήσεις της Πολιτείας και τον νόμο και τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. Συνολικά στον Βόλο από χθες έχουν γίνει τρεις συλλήψεις για παραβίαση του νόμου που αφορά στη λήψη μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό.

Γλέντι… αρραβώνα

Δεν πίστευαν στα μάτια τους το Σάββατο το βράδυ οι αστυνομικοί όταν εισήλθαν μέσα σε πρώην κέντρο διασκέδασης που έχει αναστείλει τη λειτουργία του εδώ και χρόνια και αποφάσισε να ανοίξει χθες!!! πρώτη μέρα εφαρμογής του «λουκέτου» στην εστίαση για να φιλοξενήσει το γλέντι αρραβώνα ενός ζευγαριού ΡΟΜΑ από το Αλιβέρι. Ο αρραβώνας μάλιστα μεταδίδονταν live από τα social media, με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν χορεύοντας αμέριμνοι μες την «τρελή χαρά». Κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στο κέντρο που σύμφωνα με πληροφορίες είναι περιφερειακά της Νέας Ιωνίας και συνέλαβε τον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος φυσικά κρατήθηκε στο Τμήμα και στις 12 σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ανοιχτή ψησταριά

Χθες το βράδυ επίσης συνελήφθη μια ακόμη γυναίκα- υπεύθυνη ψησταριάς στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, καθώς όπως διαπιστώθηκε σ’ έλεγχο που έγινε λειτουργούσε το κατάστημα και είχε έναν πελάτη μέσα. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η γυναίκα συνελήφθη και σε λίγη ώρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Πρόκειται για την τρίτη σύλληψη, καθώς ο πρώτος παραβάτης ήταν ένας 46χρονος ιδιοκτήτης παραδοσιακού καφενείου στη Νέα Ιωνία που σε έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι είναι ανοιχτό το καφενείο με πελάτες μέσα.

Δείτε την εικόνα στην εφημερίδα Ταχυδρόμος Μαγνησίας