«Βουτιά» ΙΧ με τρία άτομα στο λιμάνι Γυθείου! (εικόνες & βίντεο)

Σώοι όλοι οι επιβαίνοντες

 

Σώοι όλοι οι επιβαίνοντες

Στη θάλασσα κατέληξε ΙΧ όχημα στην προβλήτα, δίπλα στο νέο λιμάνι του Γυθείου, απόψε Κυριακή (17/5) το βράδυ, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν τα τρία άτομα που βρίσκονταν στο εσωτερικό του.

Ήταν περίπου 8:00 μμ, όταν το αυτοκίνητο μάρκας Skoda, με επιβαίνοντες έναν άνδρα (οδηγό) και δύο γυναίκες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πήρε ανεξέλεγκτη πορεία προς τη θάλασσα, κι ενώ ο κινητήρας βρίσκονταν εκτός λειτουργίας. Παρά τις προσπάθειες, ο οδηγός δεν κατάφερε να αποτρέψει την πτώση από ύψος περίπου 1,5 μέτρου περίπου στο νερό. Ευτυχώς, επιδεικνύοντας άμεσα αντανακλαστικά, οι τρείς επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκαν έγκαιρα.

«Κόλλησε η ταχύτητα, έσβησαν όλα και κύλησε μέσα», ισχυρίστηκε στον «Λακωνικό Τύπο» ο σοκαρισμένος οδηγός που δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί, αλλά και την τύχη που είχαν οι επιβαίνοντες.

Στη συνέχεια, έσπευσαν στο σημείο άνδρες του Λιμενικού και με τη συνδρομή δυτών και ειδικού γερανοφόρου οχήματος έγινε ανέλκυση του βυθισμένου ΙΧ.

Δεν ήταν, πάντως, η πρώτη φορά που σημειώθηκε ανάλογο ατύχημα στο λιμάνι Γυθείου. Ηλικιωμένος κάτοικος της περιοχής ανέφερε στον «ΛΤ» ότι σχεδόν στο ίδιο σημείο στο παρελθόν, είχε σημειωθεί ξανά πτώση οχήματος στη θάλασσα, ενώ πριν από χρόνια «βουτιά» είχε κάνει και λεωφορείο!

Δείτε εικόνες και βίντεο στην εφημερίδα Λακωνικός Τύπος