Βόλος: Προσοχή στις ανυποψίαστες γυναίκες για βενζίνη που ρίχνει 37χρονος

Συστήνει ο σύζυγος 45χρονης που έπαθε εγκαύματα στα μάτια

 

Συστήνει ο σύζυγος 45χρονης που έπαθε εγκαύματα στα μάτια

Την προσοχή των ανυποψίαστων γυναικών συστήνει ο σύζυγος της 45χρονης γυναίκας, που την περασμένη Τετάρτη, φέρεται να έπεσε θύμα του 37χρονου, που …συνηθίζει να ρίχνει βενζίνη στα μάτια όσων κάνουν το «λάθος» να περνούν από μπροστά του (!).

Ο άνδρας επικοινώνησε με τη «Μαγνησία», όχι για να διωχτεί ο δράστης, καθώς ούτε ο ίδιος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του, αλλά για να μην υποστεί άλλη γυναίκα, αυτά που υπέστη η σύζυγός του, που πέρασε μια νύχτα στο Νοσοκομείο, για να την παρακολουθήσουν οι γιατροί, καθώς έφερε έγκαυμα πρώτου βαθμού στα μάτια.

Η επίθεση του 37χρονου κατά της γυναίκας, έγινε σύμφωνα με την καταγγελία, την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στις 5.30 το απόγευμα, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει την οδό Πέτρου και Παύλου στη Ν. Ιωνία. «Με την άκρη του ματιού της, είδε τον άνδρα και ευτυχώς έκλεισε τα μάτια της, με αποτέλεσμα να μη δεχτεί μεγάλη ποσότητα βενζίνης που της έριξε στο πρόσωπο», δήλωσε ο σύζυγος της γυναίκας, που πρόσθεσε ότι από το καύσιμο τα γυαλιά ηλίου που φορούσε έλιωσαν!

Ο ίδιος είπε, ότι πήγε στην Αστυνομία, την Πέμπτη, οπότε και η γυναίκα του βγήκε από το Νοσοκομείο, αλλά είχε περάσει το αυτόφωρο και ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει μήνυση σε βάρος του δράστη, ενώ θαμώνες τσιπουράδικου που αντιλήφθηκαν ότι έριξε βενζίνη στο πρόσωπο της γυναίκας, τον κυνήγησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να τον πιάσουν.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα, έχει απασχολήσει πολλές φορές την τοπική κοινωνία με ανάλογες ενέργειες και σε δίκη που είχε, επειδή πέταξε βενζίνη στο πρόσωπο μιας 20χρονης, είχε καταθέσει ότι αγοράζει τη βενζίνη για να την εισπνέει, ενώ είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, μετά την καταδίκη του για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Μαγνησία