O ΣΗΠΕ στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Εφέτος για πρώτη φορά, ο ΣΗΠΕ έχει παρουσία με δικό του χώρο στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο χώρος αυτός βρίσκεται στο Περίπτερο 6  όπου φιλοξενούνται οι Περιφέρειες της χώρας) και στο stand 13, όπου διαμορφώθηκε ένα καλαίσθητο περίπτερο από τα ίδια τα μέλη του Δ.Σ με τη βοήθεια του συναδέλφου Σπ. Καμπιώτη που επιμελήθηκε τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Την πρώτη μέρα, στα εγκαίνια της ΔΕΘ, παρέστη στο χώρο σύσσωμο του Δ.Σ του Συνδέσμου με επικεφαλής τον πρόεδρο Γ. Μιχαλόπουλο, ενώ καθόλη τη διάρκεια λειτουργίας της Έκθεσης θα παρίστανται μέλη του Δ.Σ.

Στους επισκέπτες διανέμεται η εφημερίδα "Η Φωνή της Περιφέρειας" που είναι μια ειδική έκδοση του ΣΗΠΕ και στην οποία παρουσιάζονται η ιστορική διαδρομή και η σημερινή παρουσία του Συνδέσμου, τα προβλήματα του κλάδου και οι Προτάσεις του ΣΗΠΕ για την αντιμετώπισή τους καθώς και άλλα ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν και ενδιαφέρουν τον Περιφερειακό Τύπο.

Στο χώρο φιλοξενίας του ΣΗΠΕ, πέραν των ιδιωτών επισκεπτών, έγιναν ήδη και θα συνεχίσουν να γίνονται συζητήσεις με πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς, οικονομικούς κλπ παράγοντες και άλλα στελέχη που επισκέπτονται το χώρο.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την παρουσία του ΣΗΠΕ στη ΔΕΘ:

 

Για να διαβάσετε την Ειδική Έκδοση του ΣΗΠΕ, πατήστε ΕΔΩ